Enter your keyword

MYS Contact Center

Het meest complete contact center van Nederland

MYS Contact Center

Het meest complete contact center van Nederland

Bellen, mailen en brievenbus post. MYS Contact Center is een verlengstuk van MYS Marketing. Via ons contact center zorgen wij met onze gestroomlijnde follow-up dat de geworven leads ook opgevolgd worden en converteren naar klanten, leden en donateurs.

MYS Contact Center is het meest complete contact center van Nederland, met ruim 10 jaar ervaring in telemarketing. Ons contact center heeft 75 seats tot uw beschikking.

Wat biedt het MYS Contact Center?

• Contact experts, wij schrijven het belscript, de mail of direct mail
• Ervaren team, wij gaan de diepte in om uw doelgroep te leren kennen
• Constante optimalisatie, één gestroomlijnde flow van werving tot klant

Meer dan telemarketing

Het contact center is 7 dagen per week open en heeft 75 seats. Onze agents en teamleiders zijn doorgewinterd op het gebied van donateurswerving. Zij weten hoe ze moeten verkopen en kunnen als geen ander klanten behouden, upgraden of terugwinnen. Door slimme koppelingen met onze online leadgeneratie kunnen wij werken met bijvoorbeeld een call-me-now button. Ook gebruiken wij de contact center rapportages direct om de leadgeneratie te optimaliseren.

 

“…Écht contact is waardevol en schaars. Omdat wij oprecht betrokken zijn bij het doel van onze klanten kunnen we dit ook telefonisch overbrengen in onze telefoongesprekken en verdere communicatie.”