Enter your keyword

MYS COMMUNICATIE

Contentcreatie met een marketingstrategie

Gebruikt u de juiste call to action in uw communicatie uitingen? Komt de boodschap overeen met wat u wenst over te brengen? En gebruikt u de juiste tone of voice? Goede content is essentieel voor een succesvolle direct marketing campagne. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat converteert.

Met de communicatie dienstverlening van MYS Marketing maken wij contact met uw doelgroep. Door het verhaal achter uw organisatie te vertellen zetten we mensen aan tot actie. Wij ontwikkelen content die zowel online als offline kan worden ingezet.

Wilt u uw organisatie onder de aandacht brengen bij nieuwe klanten, leden of donateurs? Kom in actie en neem vandaag nog contact met ons op. 🙂 Wij gaan graag met u in gesprek.

communicatie-is-aanzetten-tot-actie

wat bieden wij aan content uitingen?

Bekijk onze communicatie middelen

landingspagina
LANDINGSPAGINA
folders
Folders
social media teksten
Social media
INFOGRAPHICS
whitepaper
Whitepapers
brochures
BROCHURES
email marketing
nieuwsbrieven
flyer
Flyers
ebook
ebooks
blogpost
BLOGPOSTs

BENT U ER KLAAR VOOR?

Neem contact op!

Meer dan lead generatie

Onze communicatie uitingen hebben het doel om leads te genereren. Gegevens te ontvangen (NAWTE), de lezer tot actie over te laten gaan en in gesprek te komen met uw potentiële lid, klant of donateur. Zodra wij de gegevens hebben ontvangen en we in gesprek kunnen gaan starten we de communicatie flow. Gaan we (na)bellen? E-mailen? Een brief versturen? Wij voeren het complete fulfilment uit.

Ook als u behoefte heeft aan een (kritische) blik op uw bestaande content of (tijdelijk) extra hulp nodig heeft bij de ontwikkeling van content helpen wij u graag. Neem contact op! Dan gaan we met elkaar in gesprek.