Enter your keyword

LEADGENERATIE

Wij werven klanten

LEADGENERATIE VAN LEAD TOT EN MET KLANT

Uw omzet verhogen met MYS Marketing

Hoe ziet de doelgroep van uw bedrijf er uit? Welke boodschap heeft u voor uw klanten? Waarom wordt iemand klant, donateur of lid van uw organisatie?

Met leadgeneratie komt u in contact met potentiële klanten, leden of donateurs. Leadgeneratie begint met content creatie, het werven van de leads binnen de juiste doelgroep, opgevolgd door het juiste kanaal, zodat de lead uw klant wordt! Met de oprichting van ons eigen contact center bieden wij nu dit gehele traject aan. Dat betekent voor onze klanten dat alles op het gebied van het aanbrengen van nieuwe klanten, leden of donateurs volledig bij MYS Marketing geregeld wordt.

nieuwe leden werven

 

stap 1

De juiste content leidt tot de juiste leads. MYS Marketing verzorgt uw communicatie uitingen die zowel online als offline kunnen worden ingezet.

 

stap 2

Nadat de content gecreëerd is volgt de traffic. Wij zetten verschillende kanalen in om bezoekers de content te laten zien en ze als lead te laten converteren.

 

stap 3

Het opvolgen van de gegenereerde leads is onderdeel van het leadgeneratie proces. Want zonder opvolging van de lead, volgt er geen klant of donateur.
MYS Marketing beschikt over een eigen contact center om de leads na te bellen en op de juiste manier op te volgen. Hiermee hebben wij de volledige controle over de campagne en houden zo de doelstellingen en businesscase scherp.

 

stap 4

Uiteindelijk gaat het om de conversie! Wij verzamelen alle data en leveren een ready-to-use bestand met contactgegevens van de klanten, donateurs of leden.

A tot Z service

De perfecte content voor de juiste doelgroep

Door onze jarenlange ervaring met leadgeneratie en direct marketing weten wij wat werkt. Wij bieden u het complete traject: strategie, creatie en de uitvoering. Wij denken graag proactief en resultaatgericht met u mee. Wij zijn betrokken bij al onze klanten en verdiepen ons in uw doelgroep en in uw brand. Zo zorgen wij ervoor dat u niet zomaar een lijst met e-mailadressen ontvangt, maar leads met interesse in uw product of dienst. Na het generen van de leads verzorgen wij ook de follow-up in ons eigen contact center, zodat de leads uw klant worden.

Wilt u groeien in klanten, leden of donateurs?

Neem contact op!

SHOWCASES

Een greep uit ons portfolio

Met waardevolle content activeert u de juiste doelgroep. Wilt u een voorstel op maat ontvangen? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag!

  • E-mail marketing
  • Advertising
  • Telemarketing
  • Whitepapers
  • Webcontent
  • Infographics
  • Dedicated content

ENGIE

Voor deze energieleverancier hebben wij meerdere campagnes gedaan. Van dedicated online campagnes tot whitepapers.

KWF Kankerbestrijding

KWF Kankerbestrijding hebben wij voorzien van een dedicated leadcampagne.

De FNV

De FNV leveren wij jaarlijks duizenden nieuwe leden aan door middel van dedicated en multi client campagnes.