Enter your keyword

LEADGENERATIE

Wij werven klanten

LEADGENERATIE VAN LEAD TOT EN MET KLANT

Meer leads en meer klanten met MYS Marketing

Uw klantenbestand vergroten en verrijken? Prospects benaderen en converteren naar loyale klanten? Besteed uw leadgeneratie en telemarketing uit aan MYS Marketing. Wij leveren u kant en klare nieuwe leads, nieuwe klanten, nieuwe leden of nieuwe donateurs. Wij nemen u het volledige traject van het werven van leads, het opvolgen van leads en het converteren van leads naar klanten, leden of donateurs uit handen binnen de kaders van de Telecommunicatiewet.

Aanscherping Telecommunicatiewet per 1 juli

Juist nu is het noodzakelijk om een eigen prospect database op te bouwen en warm te houden. Zorg voor een gerichte terugbelafspraak, houd contact gedurende het jaar met uw prospects en verreik uw kennis over uw prospects. Wij helpen u bij het inrichten van uw complete contact strategie.

Wij werven opt-in leads en bouwen een prospect database op waarmee wij ieder moment van de dag uw sales boosten in het contact center Converzion. Dus heeft u targets te halen op het gebied van nieuwe leden, klanten of donateurs? Neem contact met ons op!

Lead marketing oplossingen, contact center oplossingen en call center oplossingen

Wij hebben een duurzame samenwerking met al onze opdrachtgevers. Onze jarenlange ervaring, service gerichtheid en persoonlijke aanpak maakt dat onze opdrachtgevers graag met ons samenwerken. Wij leveren onze klanten altijd oplossingen op maat met ons lead marketing bureau en onze partner Converzion.

nieuwe leden werven

 

stap 1

De juiste content leidt tot de juiste leads. MYS Marketing verzorgt uw communicatie uitingen die zowel online als offline kunnen worden ingezet.

 

stap 2

Nadat de content gecreëerd is volgt de traffic. Wij zetten verschillende kanalen in om bezoekers de content te laten zien en ze als lead te laten converteren.

 

stap 3

Het opvolgen van de gegenereerde leads is onderdeel van het leadgeneratie proces. Want zonder opvolging van de lead, volgt er geen klant of donateur.
MYS Marketing werkt samen met Converzion om de leads na te bellen en op de juiste manier op te volgen. Hiermee hebben wij de volledige controle over de campagne en houden zo de doelstellingen en businesscase scherp.

 

stap 4

Uiteindelijk gaat het om de conversie! Wij verzamelen alle data en leveren een ready-to-use bestand met contactgegevens van de klanten, donateurs of leden.

A tot Z service

De perfecte content voor de juiste doelgroep

Door onze jarenlange ervaring met leadgeneratie en direct marketing weten wij wat werkt. Wij bieden u het complete traject: strategie, creatie en de uitvoering. Wij denken graag proactief en resultaatgericht met u mee. Wij zijn betrokken bij al onze klanten en verdiepen ons in uw doelgroep en in uw brand. Zo zorgen wij ervoor dat u niet zomaar een lijst met e-mailadressen ontvangt, maar leads met interesse in uw product of dienst. Na het generen van de leads verzorgen wij ook de follow-up bij onze partner, contact center Converzion, zodat de leads uw klant worden.

Wilt u groeien in klanten, leden of donateurs?

Neem contact op!

SHOWCASES

Een greep uit ons portfolio

Met waardevolle content activeert u de juiste doelgroep. Wilt u een voorstel op maat ontvangen? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag!

  • E-mail marketing
  • Advertising
  • Telemarketing
  • Whitepapers
  • Webcontent
  • Infographics
  • Dedicated content

ENGIE

Voor deze energieleverancier hebben wij meerdere campagnes gedaan. Van dedicated online campagnes tot whitepapers.

KWF Kankerbestrijding

KWF Kankerbestrijding hebben wij voorzien van een dedicated leadcampagne.

De FNV

De FNV leveren wij jaarlijks duizenden nieuwe leden aan door middel van dedicated en multi client campagnes.